Novinky
08.11.2017
SKLADUJETE OLIVOVÝ OLEJ SPRÁVNĚ?
Skladujete olivový olej správně? Způsobů, jak použít olivový olej je spousta: k vaření, pečení, nebo jako dochucovadlo k dokončení jídla. Pokud jej s... číst celé
27.07.2014
ŠKODLIVÉ TUKY
Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí Vydáno: 13.11.2013 "Transmastné kyseliny, které vznikají při průmyslovém zpracování rost... číst celé
25.09.2013
STUDIE 7 ZEMÍ
Krétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a mléčných výrobků. Jediným používaným tukem při úpr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Zákaznická podpora:

+420 775 862 952

 

 

info@olivovyobchod.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spolupracujeme s dovozcem japonských nožů nejvyšší kvality

www.macnoze.cz


 

 

 

GLAFKOS CERTIFIKÁTY

 

Extra panenský Olivový olej GLAFKOS je produkt certifikovaný Světovou zdravotnickou organizací WHO, která garantuje nejen původ a kvalitu oliv, ale také jeho bezpečnost v celém výrobním procesu.

Níže si můžete prohlédnout všechny certifikáty, kterými je opatřen.

Extra panenský olivový olej GLAFKOS:

 

Certifikáty olivový olej

ISO 22000: 2005

 


 

Certifikáty olivový olej

ISO 9001: 2000

 


 

Certifikáty olivový olej

Osvědčení o ORGANICKÉM PŮVODU (Oganization for Control and Certification of OrganicProducts)

 


 

Certifikáty olivový olej

Organizationfor Certification & Inspection of Agricultural Products

 


 

Olivový olej certifikát PDO

PDO – chráněné označení původu

(protected designation of origin) EL-40-008

CERTIFIKÁTY V POTRAVINÁŘSTVÍ
V potravinářství je několik málo mezinárodních standardů, které jsou celosvětově známé a nejsou primárně vytvořeny k marketingu, ale za účelem stanovit požadavky na systém bezpečnosti, a tak garantovat strávníkovi, že proces kontroly surovin, výroby a distribuce je sledován a navržen za účelem maximální bezpečnosti. ¨HACCP certifikát Olivový olej GLAFKOS

 

Těmito standardy jsou požadavky na kontrolu kritických bodů (teploty, křížení surovin atd.) tedy HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) vydávaný v rámci tzv. „Codex Alimentarius“ Světovou zdravotnickou Organizací (WHO letos již 21. edice), PAS 220: 2008 (norma která detailně popisuje systém nezbytných předpokladů pro bezpečnou výrobu potravinářských surovin a norma ISO 22000 (Systém managementu bezpečnosti potravin FSMS), která všechny tyto předešlé spojuje a definuje požadavky na systém bezpečnosti pro celý řetězec od primárních surovin po finální výrobek jeho obal, ochranu a distribuci*."

 


* Zdroj: https://www.iso.org/iso/home/standards/management-standards/iso22000.htm

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz