Novinky
08.11.2017
SKLADUJETE OLIVOVÝ OLEJ SPRÁVNĚ?
Skladujete olivový olej správně?
Způsobů, jak použít olivový olej je spousta: k vaření, pečení, nebo jako dochucovadlo k dokončení jídla. Pokud jej s...
číst celé
27.07.2014
ŠKODLIVÉ TUKY
Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí
Vydáno: 13.11.2013
"Transmastné kyseliny, které vznikají při průmyslovém zpracování rost...
číst celé
25.09.2013
STUDIE 7 ZEMÍ
Krétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a mléčných výrobků. Jediným používaným tukem při úpr...
číst celé
- Úvod
- O olivovém oleji
- Ocenění
Ocenění olivového oleje GLAFKOS
Extra panenský olivový olej GLAFKOS získal několik prestižních mezinárodních ocenění na Evropských a celosvětových gastro festivalech a summitech. Nejvýznamnější je Zlatá madile z New Yorku z roku 2002, kde byl olej oceněn díky své jedinečné chuti a vysoké kvalitě.