Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Zboží v akci

Cena 20,00 Kč (0,80 EUR)
skladem
Cena 189,00 Kč (7,56 EUR)
skladem
Cena 20,00 Kč (0,80 EUR)
skladem

Nejprodávanější

Cena 75,00 Kč (3,00 EUR)
skladem
Cena 299,00 Kč (11,96 EUR)
skladem

Přečtěte si

arr3SKLADUJETE OLIVOVÝ OLEJ SPRÁVNĚ?Skladujete olivový olej správně? Způsobů, jak použít olivový olej je spousta: k vaření, pečení,... arr3ŠKODLIVÉ TUKY Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí Vydáno: 13.11.2013 "Transmastné... arr3STUDIE 7 ZEMÍKrétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a... arr3KOSMETIKA PRO NOVOROZENCEKaždá maminka chce pro své miminko jen to nejlepší a stejně je tomu tak i při výběru kosmetiky. Jak... arr3A na čem smažíte vy? BOŘÍME MÝTY... Většina Čechů vám i přes veškeré závěry celosvětových výzkumů řekne, že extra... arr3OLIVOVÝ OLEJ A POCIT SYTOSTI Myslíte si, že je možné, abyste konzumovali vyšší množství tuku, ale nepřibírali na váze?... arr3VÝROBA OLIVOVÉHO OLEJEVýroba extra panenského oleje GLAFKOS, Kréta   Extra panenský olivový olej GLAFKOS, z prvního... arr3DALŠÍ NOVINKYPřečtěte si také další články ze sekce NOVINKY. OLIVOVÝ OBCHOD NA FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH   ... arr3PŘÍRODNÍ OLIVOVÁ MÝDLAUž staří Řekové používali olivový olej k výrobě přírodních mýdel. I dnes tam najdeme kvalitní...

Olivový olej

Olivová mýdla

Extra panenský olivový olej

Mýdlo pro novorozence

Kosmetika pro miminko

100% Přírodní olivové mýdlo

Olivový olej a rakovina

Léčivé účinky olivového oleje

Olivový olej a skladování

Prací prášek pro děti

Recepty řecká kuchyně

Olivový olej a metabolismus

Olivový olej a zdraví

Extra panenský olivový olej za skvělé ceny!

Přírodní olivová mýdla

Olivový olej

Sušené olivy z ostrova Thassos

Řecká kuchařka

Prací prášek pro miminka

Olivový olej a pokožka

Prací prášek pro miminka

Ideální dárky pro ženy

Gurmánské dárky pro muže

Dárkový balíček RAW de luxe

Vánoční dárkové balíčky

Dárky pro obchodní partnery 2016

Dárky pro klienty a zaměstnance



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas RC PUB SERVIS s.r.o.., se sídlemBystřice 83, IČ 05846579, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C vložka 69605. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů