S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Zboží v akci

Cena 39,00 Kč (1,56 EUR)
skladem
Cena 45,00 Kč (1,80 EUR)
skladem
Cena 39,00 Kč (1,56 EUR)
skladem

Přečtěte si

arr3ŠKODLIVÉ TUKY Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí Vydáno: 13.11.2013 "Transmastné... arr3STUDIE 7 ZEMÍKrétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a... arr3KOSMETIKA PRO NOVOROZENCEKaždá maminka chce pro své miminko jen to nejlepší a stejně je tomu tak i při výběru kosmetiky. Jak... arr3A na čem smažíte vy? BOŘÍME MÝTY... Většina Čechů vám i přes veškeré závěry celosvětových výzkumů řekne, že extra... arr3OLIVOVÝ OLEJ A POCIT SYTOSTI Myslíte si, že je možné, abyste konzumovali vyšší množství tuku, ale nepřibírali na váze?... arr3VÝROBA OLIVOVÉHO OLEJEVýroba extra panenského oleje GLAFKOS, Kréta   Extra panenský olivový olej GLAFKOS, z prvního... arr3DALŠÍ NOVINKYPřečtěte si také další články ze sekce NOVINKY. OLIVOVÝ OBCHOD NA FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH   ... arr3PŘÍRODNÍ OLIVOVÁ MÝDLAUž staří Řekové používali olivový olej k výrobě přírodních mýdel. I dnes tam najdeme kvalitní...

Olivový olej

Olivová mýdla

Extra panenský olivový olej

Mýdlo pro novorozence

Kosmetika pro miminko

100% Přírodní olivové mýdlo

Olivový olej a rakovina

Léčivé účinky olivového oleje

Olivový olej a skladování

Prací prášek pro děti

Recepty řecká kuchyně

Olivový olej a metabolismus

Olivový olej a zdraví

Extra panenský olivový olej za skvělé ceny!

Přírodní olivová mýdla

Olivový olej

Sušené olivy z ostrova Thassos

Řecká kuchařka

Prací prášek pro miminka

Olivový olej a pokožka

Prací prášek pro miminka

Ideální dárky pro ženy

Gurmánské dárky pro muže

Dárkový balíček RAW de luxe

Vánoční dárkové balíčky

Dárky pro obchodní partnery 2016

Dárky pro klienty a zaměstnance



» Recenze a hodnocení
Recenze zákazníků z Heuréka.cz

Přidáno: 22.05.2017

Iveta

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, dobra komunikace, kvalitni produkty.

 

Přidáno: 11.04.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

výborné

 

Přidáno: 08.04.2017

Jan

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektní služby

Pro:

Rychlost ochota cena

 

Přidáno: 08.03.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

pohodlí

Proti:

nevím

 

Přidáno: 20.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výhodně to, co jinde neseženu.

 

Přidáno: 20.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákupem budete spokojení

Pro:

Má to co potřebuji

Proti:

Nemá

 

Přidáno: 15.01.2017

makyna

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vstricne a mile jednani se zakaznikem, zbozi vyborne kvality, v poradku a vcas dodane. Mohu jen doporucit! ;-)

Pro:

E-shop jak ma byt, vse v poradku.

Proti:

zadne :-)

 

Přidáno: 14.12.2016

Jana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kdo má rád řeckou kuchyni,ať nakupuje v tomto obchodě.

Pro:

Dostupnost řeckého koření

Proti:

Nevím

 

Přidáno: 06.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží jsem objednala, měla potvrzenou objednávku. Po týdnu jsem jim volala, protože objednávka stále nedorazila. Pán po telefonu se divil,že mi nikdo nedal vědět, protože zboží jim nedodali. Žádná omluva, nic. Objednávku jsem vystornovala. Pak mi ještě poslali drzý email, že mi prý dávali vědět. _Dosud jsem neobdržela zpátky peníze na účet!

Proti:

Nedostatečná komunikace se zákazníkem. Nevrácení peněz na účet! Objednávka ze 22.11.2016

Vyjádření našeho obchodu

Velice nás mrzí Vaše negativní recenze.
Zboží jsme opravdu neměli momentálně skladem a proto jsme se Vás pokoušeli opakovaně neúspěšně kontaktovat.
Po té, co jste sama volala a stornovala objednávku, jsme Vás okamžitě požádali o číslo účtu, které jste nám zaslala 13.12. 2016 po opakovaném vyzývání emailem.
Ještě tentýž den byla platba vrácena na Váš účet.
Moc nás mrzí, že zboží nebylo skladem. A omlouváme se za nepříjemný prožitek.
Pokud by Vaše platba byla zaslána klasickým bankovním převodem a nikoliv e-platbou přes platební bránu, peníze by Vám byly vráceny na účet v okamžiku storna obratem a automaticky.
S přáním všeho dobrého
Tým Olivový obchod.cz
 

Přidáno: 02.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše je o.k.

Pro:

kvalitní zboží, spolehlivost a rychlost