Novinky
08.11.2017
SKLADUJETE OLIVOVÝ OLEJ SPRÁVNĚ?
Skladujete olivový olej správně? Způsobů, jak použít olivový olej je spousta: k vaření, pečení, nebo jako dochucovadlo k dokončení jídla. Pokud jej s... číst celé
27.07.2014
ŠKODLIVÉ TUKY
Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí Vydáno: 13.11.2013 "Transmastné kyseliny, které vznikají při průmyslovém zpracování rost... číst celé
25.09.2013
STUDIE 7 ZEMÍ
Krétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a mléčných výrobků. Jediným používaným tukem při úpr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Zákaznická podpora:

+420 775 862 952

 

 

info@olivovyobchod.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spolupracujeme s dovozcem japonských nožů nejvyšší kvality

www.macnoze.cz


 

 

 

Špenáto - sýrová pita
  • 1 kg špenátu,
  • 250 g sýru Feta,
  • 500 g listového těsta bez konzarvantů
  • 1 velký nadrobno nakrájený pórek,
  • 300 g nadrobno nakrájené zelené cibulky,
  • 1a ½  šálku extra panenského olivového oleje,
  • ½ svazku nadrobno nakrájeného kopru,
  • ½ svazku petrželky -nadrobno nakrájené,
  • 2 vejce
  • sůl,
  • pepř


Špenát očistěte, omyjte a spařte. Dobře ho vyždímejte a nakrájejte. Fetu rozmačkejte
vidličkou. Polovinu oleje ohřejte a zlehka na něm osmahněte cibulku a pórek. Odstavte
z plotny a přidejte kopr, petrželku, fetu, rozšlehaná vejce a špenát. Osolte, opepřete a dobře
promíchejte. Polovinu listů těsta dejte na vymaštěný plech, přičemž každý list zvlášť musíte
pomazat olejem. Na těsto rozprostřete náplň a přikryjte zbylými, opět dobře pomaštěnými,
listy těsta.

Pečte ve středně vyhřáté troubě zhruba 1 hodinu.

 

Přejeme dobrou chuť!

καλή όρεξη !

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.