S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Zboží v akci

Cena 39,00 Kč (1,56 EUR)
skladem
Cena 79,00 Kč (3,16 EUR)
skladem
Cena 45,00 Kč (1,80 EUR)
skladem

Přečtěte si

arr3SKLADUJETE OLIVOVÝ OLEJ SPRÁVNĚ?Skladujete olivový olej správně? Způsobů, jak použít olivový olej je spousta: k vaření, pečení,... arr3ŠKODLIVÉ TUKY Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí Vydáno: 13.11.2013 "Transmastné... arr3STUDIE 7 ZEMÍKrétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a... arr3KOSMETIKA PRO NOVOROZENCEKaždá maminka chce pro své miminko jen to nejlepší a stejně je tomu tak i při výběru kosmetiky. Jak... arr3A na čem smažíte vy? BOŘÍME MÝTY... Většina Čechů vám i přes veškeré závěry celosvětových výzkumů řekne, že extra... arr3OLIVOVÝ OLEJ A POCIT SYTOSTI Myslíte si, že je možné, abyste konzumovali vyšší množství tuku, ale nepřibírali na váze?... arr3VÝROBA OLIVOVÉHO OLEJEVýroba extra panenského oleje GLAFKOS, Kréta   Extra panenský olivový olej GLAFKOS, z prvního... arr3DALŠÍ NOVINKYPřečtěte si také další články ze sekce NOVINKY. OLIVOVÝ OBCHOD NA FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH   ... arr3PŘÍRODNÍ OLIVOVÁ MÝDLAUž staří Řekové používali olivový olej k výrobě přírodních mýdel. I dnes tam najdeme kvalitní...

Olivový olej

Olivová mýdla

Extra panenský olivový olej

Mýdlo pro novorozence

Kosmetika pro miminko

100% Přírodní olivové mýdlo

Olivový olej a rakovina

Léčivé účinky olivového oleje

Olivový olej a skladování

Prací prášek pro děti

Recepty řecká kuchyně

Olivový olej a metabolismus

Olivový olej a zdraví

Extra panenský olivový olej za skvělé ceny!

Přírodní olivová mýdla

Olivový olej

Sušené olivy z ostrova Thassos

Řecká kuchařka

Prací prášek pro miminka

Olivový olej a pokožka

Prací prášek pro miminka

Ideální dárky pro ženy

Gurmánské dárky pro muže

Dárkový balíček RAW de luxe

Vánoční dárkové balíčky

Dárky pro obchodní partnery 2016

Dárky pro klienty a zaměstnance



»
TUŇÁKOVÝ SALÁT
  • 1 plechovka tuňáka
  • 1 nadrobno nakrájená cibule
  • olivový olej-citron
  • trocha hořčice
  • špetka soli
  • nadrobno nakrájená petrželka

Tuňáka rozmačkejte vidličkou přidejte cibuli, a smíchejte dohromady s olivovým olejem, citronem a špetkou hořčice.Ozdobte nakrájenou petrželkou a přidejte zeleninu dle vaší fantazie.

ŘECKÝ SALÁT (Choriatiki salata)

6 PORCÍ

  • 4 tvrdá červená rajčata
  • 1 salátová okurka
  • 1 středně velká cibule
  • 1 zelená paprika
  • 150g fety
  • několik černých oliv
  • 1/2 šálku extra paneského olivového oleje
  • špetku oregana

Omyjte rajčata a nakrájejte na dílky. Oloupejte okurku, omyjte ji a nakrájejte na plátky.Cibuli a papriku nakrájejte na prstence. Vše dejte do salátové mísy, přidejte olivy, oregano sůl a zamíchejte. Fetu nakrájejte dejte na vrch salátu a zalijte olivovým olejem.

 

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE

SALÁT Z VAŘENÝCH CUKET (Kolokythakia vrasta salata)

4 PORCE

  • 1kg středně velkých cuket
  • Mořská sůl
  • 6 lžic extra panenského olivového oleje
  • Šťáva z půlky citronu

Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložte omyté a očištěné cuket. Vařte po dobu c.c.a. 15 minut, dokud nebudou cukety měkké. Poté je nakrájejte na kolečka a pokapejte extra panenským olivovým olejem a šťávou z citronu.

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE


SALÁT Z RAJČAT A OKUREK (Aggourontomatosalata)

4 PORCE

  • 3 tvrdá červená rajčata
  • 1 salátová okurka
  • 5 pol.lžic extra panenského olivového oleje
  • sůl
  • oregano

Omyjte rajčata a nakrájejte na dílky. Oloupejte okurku, omyjte ji a nakrájejte na plátky. Vše dejte do salátové mísy. Přidejte oregano, osolte a zalijte olivovým olejem.

 

 

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE

 

 


SALÁT S ČERVENÉHO ZELÍ

6 PORCÍ

  • 1 červené zelí
  • 1/2 šálku extra panenského olivového oleje
  • šťáva z jednoho citronu
  • pepř
  • sůl

Zelí nakrájejte nadrobno a dobře ho propláchněte. Dejte ho do salátové mísy, osolte, opepřete a zalijte olivovým olejem, smíchaným s citronovou šťávou.

 

 

ZPĚT-ŘECKÁ KUCHYNĚ