S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Zboží v akci

Cena 123,00 Kč (4,92 EUR)
skladem
Cena 45,00 Kč (1,80 EUR)
skladem
Cena 45,00 Kč (1,80 EUR)
skladem

Přečtěte si

arr3ŠKODLIVÉ TUKY Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí Vydáno: 13.11.2013 "Transmastné... arr3STUDIE 7 ZEMÍKrétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a... arr3KOSMETIKA PRO NOVOROZENCEKaždá maminka chce pro své miminko jen to nejlepší a stejně je tomu tak i při výběru kosmetiky. Jak... arr3A na čem smažíte vy? BOŘÍME MÝTY... Většina Čechů vám i přes veškeré závěry celosvětových výzkumů řekne, že extra... arr3OLIVOVÝ OLEJ A POCIT SYTOSTI Myslíte si, že je možné, abyste konzumovali vyšší množství tuku, ale nepřibírali na váze?... arr3VÝROBA OLIVOVÉHO OLEJEVýroba extra panenského oleje GLAFKOS, Kréta   Extra panenský olivový olej GLAFKOS, z prvního... arr3DALŠÍ NOVINKYPřečtěte si také další články ze sekce NOVINKY. OLIVOVÝ OBCHOD NA FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH   ... arr3PŘÍRODNÍ OLIVOVÁ MÝDLAUž staří Řekové používali olivový olej k výrobě přírodních mýdel. I dnes tam najdeme kvalitní...

Olivový olej

Olivová mýdla

Extra panenský olivový olej

Mýdlo pro novorozence

Kosmetika pro miminko

100% Přírodní olivové mýdlo

Olivový olej a rakovina

Léčivé účinky olivového oleje

Olivový olej a skladování

Prací prášek pro děti

Recepty řecká kuchyně

Olivový olej a metabolismus

Olivový olej a zdraví

Extra panenský olivový olej za skvělé ceny!

Přírodní olivová mýdla

Olivový olej

Sušené olivy z ostrova Thassos

Řecká kuchařka

Prací prášek pro miminka

Olivový olej a pokožka

Prací prášek pro miminka

Ideální dárky pro ženy

Gurmánské dárky pro muže

Dárkový balíček RAW de luxe

Vánoční dárkové balíčky

Dárky pro obchodní partnery 2016

Dárky pro klienty a zaměstnance



»
TUŇÁKOVÝ SALÁT
  • 1 plechovka tuňáka
  • 1 nadrobno nakrájená cibule
  • olivový olej-citron
  • trocha hořčice
  • špetka soli
  • nadrobno nakrájená petrželka

Tuňáka rozmačkejte vidličkou přidejte cibuli, a smíchejte dohromady s olivovým olejem, citronem a špetkou hořčice.Ozdobte nakrájenou petrželkou a přidejte zeleninu dle vaší fantazie.

ŘECKÝ SALÁT (Choriatiki salata)

6 PORCÍ

  • 4 tvrdá červená rajčata
  • 1 salátová okurka
  • 1 středně velká cibule
  • 1 zelená paprika
  • 150g fety
  • několik černých oliv
  • 1/2 šálku extra paneského olivového oleje
  • špetku oregana

Omyjte rajčata a nakrájejte na dílky. Oloupejte okurku, omyjte ji a nakrájejte na plátky.Cibuli a papriku nakrájejte na prstence. Vše dejte do salátové mísy, přidejte olivy, oregano sůl a zamíchejte. Fetu nakrájejte dejte na vrch salátu a zalijte olivovým olejem.

 

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE

SALÁT Z VAŘENÝCH CUKET (Kolokythakia vrasta salata)

4 PORCE

  • 1kg středně velkých cuket
  • Mořská sůl
  • 6 lžic extra panenského olivového oleje
  • Šťáva z půlky citronu

Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložte omyté a očištěné cuket. Vařte po dobu c.c.a. 15 minut, dokud nebudou cukety měkké. Poté je nakrájejte na kolečka a pokapejte extra panenským olivovým olejem a šťávou z citronu.

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE


SALÁT Z RAJČAT A OKUREK (Aggourontomatosalata)

4 PORCE

  • 3 tvrdá červená rajčata
  • 1 salátová okurka
  • 5 pol.lžic extra panenského olivového oleje
  • sůl
  • oregano

Omyjte rajčata a nakrájejte na dílky. Oloupejte okurku, omyjte ji a nakrájejte na plátky. Vše dejte do salátové mísy. Přidejte oregano, osolte a zalijte olivovým olejem.

 

 

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE

 

 


SALÁT S ČERVENÉHO ZELÍ

6 PORCÍ

  • 1 červené zelí
  • 1/2 šálku extra panenského olivového oleje
  • šťáva z jednoho citronu
  • pepř
  • sůl

Zelí nakrájejte nadrobno a dobře ho propláchněte. Dejte ho do salátové mísy, osolte, opepřete a zalijte olivovým olejem, smíchaným s citronovou šťávou.

 

 

ZPĚT-ŘECKÁ KUCHYNĚ