Novinky
08.11.2017
SKLADUJETE OLIVOVÝ OLEJ SPRÁVNĚ?
Skladujete olivový olej správně? Způsobů, jak použít olivový olej je spousta: k vaření, pečení, nebo jako dochucovadlo k dokončení jídla. Pokud jej s... číst celé
27.07.2014
ŠKODLIVÉ TUKY
Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí Vydáno: 13.11.2013 "Transmastné kyseliny, které vznikají při průmyslovém zpracování rost... číst celé
25.09.2013
STUDIE 7 ZEMÍ
Krétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a mléčných výrobků. Jediným používaným tukem při úpr... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Zákaznická podpora:

+420 775 862 952

 

 

info@olivovyobchod.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spolupracujeme s dovozcem japonských nožů nejvyšší kvality

www.macnoze.cz


 

 

 

TUŇÁKOVÝ SALÁT
  • 1 plechovka tuňáka
  • 1 nadrobno nakrájená cibule
  • olivový olej-citron
  • trocha hořčice
  • špetka soli
  • nadrobno nakrájená petrželka

Tuňáka rozmačkejte vidličkou přidejte cibuli, a smíchejte dohromady s olivovým olejem, citronem a špetkou hořčice.Ozdobte nakrájenou petrželkou a přidejte zeleninu dle vaší fantazie.

ŘECKÝ SALÁT (Choriatiki salata)

6 PORCÍ

  • 4 tvrdá červená rajčata
  • 1 salátová okurka
  • 1 středně velká cibule
  • 1 zelená paprika
  • 150g fety
  • několik černých oliv
  • 1/2 šálku extra paneského olivového oleje
  • špetku oregana

Omyjte rajčata a nakrájejte na dílky. Oloupejte okurku, omyjte ji a nakrájejte na plátky.Cibuli a papriku nakrájejte na prstence. Vše dejte do salátové mísy, přidejte olivy, oregano sůl a zamíchejte. Fetu nakrájejte dejte na vrch salátu a zalijte olivovým olejem.

 

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE

SALÁT Z VAŘENÝCH CUKET (Kolokythakia vrasta salata)

4 PORCE

  • 1kg středně velkých cuket
  • Mořská sůl
  • 6 lžic extra panenského olivového oleje
  • Šťáva z půlky citronu

Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložte omyté a očištěné cuket. Vařte po dobu c.c.a. 15 minut, dokud nebudou cukety měkké. Poté je nakrájejte na kolečka a pokapejte extra panenským olivovým olejem a šťávou z citronu.

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE


SALÁT Z RAJČAT A OKUREK (Aggourontomatosalata)

4 PORCE

  • 3 tvrdá červená rajčata
  • 1 salátová okurka
  • 5 pol.lžic extra panenského olivového oleje
  • sůl
  • oregano

Omyjte rajčata a nakrájejte na dílky. Oloupejte okurku, omyjte ji a nakrájejte na plátky. Vše dejte do salátové mísy. Přidejte oregano, osolte a zalijte olivovým olejem.

 

 

 

ZPĚT ROZCESTNÍK - ŘECKÁ KUCHYNĚ RECPTY ON-LINE

 

 


SALÁT S ČERVENÉHO ZELÍ

6 PORCÍ

  • 1 červené zelí
  • 1/2 šálku extra panenského olivového oleje
  • šťáva z jednoho citronu
  • pepř
  • sůl

Zelí nakrájejte nadrobno a dobře ho propláchněte. Dejte ho do salátové mísy, osolte, opepřete a zalijte olivovým olejem, smíchaným s citronovou šťávou.

 

 

ZPĚT-ŘECKÁ KUCHYNĚ


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz