Novinky
08.11.2017
SKLADUJETE OLIVOVÝ OLEJ SPRÁVNĚ?
Skladujete olivový olej správně?
Způsobů, jak použít olivový olej je spousta: k vaření, pečení, nebo jako dochucovadlo k dokončení jídla. Pokud jej s...
číst celé
27.07.2014
ŠKODLIVÉ TUKY
Škodlivé tuky: ve Světě se proti nim bojuje, Česko mlčí
Vydáno: 13.11.2013
"Transmastné kyseliny, které vznikají při průmyslovém zpracování rost...
číst celé
25.09.2013
STUDIE 7 ZEMÍ
Krétská strava je bohatá na zeleninu, ovoce a luštěniny, doplněné menším množstvím červeného masa a mléčných výrobků. Jediným používaným tukem při úpr...
číst celé
VÝROBA OLIVOVÉHO OLEJE
30.10.2013
Výroba extra panenského oleje GLAFKOS, Kréta
Extra panenský olivový olej GLAFKOS, z prvního lisu, vyrobený výhradně studenou extrakcí z ručně sbíraných oliv, pouze mechanickými a ekologickými postupy. Pro svou charakteristickou chuť a vysokou kvalitu byl oceněný Zlatou medailí na mezinárodní výstavě v New Yorku v r. 2002.
Jedná se o přírodní šťávu bez jakýchkoliv úprav.
Výroba splňuje nejpřísnější kritéria a normy, důkazem tohoto tvrzení je i fakt, že jsou držiteli Švýcarského certifikátu kvality ISO. Což znamená nejen to, že si můžete být jistí původem oliv a tím, jakým způsobem jsou ošetřovány, ale také ekologičností celé výroby.